Financiële Administratie

Geen omkijken naar uw financiële administratie

De boekhouding is de kurk waar uw onderneming op drijft. Als uw boekhouding op orde is, heeft u een goed zicht op uw financiën. En dit is weer belangrijk voor de toekomst van uw onderneming. De kans is groot dat u als ondernemer niet de benodigde boekhoudkundige kennis heeft of wellicht behoren de administratieve werkzaamheden niet tot uw favoriete bezigheden. Het uitbesteden ervan is dan een verstandige beslissing die u ook nog eens tijd bespaart.

Met liefde en plezier nemen wij deze administratieve werkzaamheden van u over. Het maakt niet uit of u een starter of een ervaren ondernemer bent. Wij staan u met raad en daad bij met de opzet en inrichting van de boekhouding. Het belangrijkste is dat u altijd een actueel inzicht heeft in uw cijfers.

Jochems Cijfers & Advies helpt u graag bij uw financiële administratie. Hierbij kunt u zelf uw wensen bepalen. Wij kunnen de administratie geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. U kunt bijvoorbeeld zelf in- en verkoopfacturen scannen en boeken in een online boekhoudprogramma. Dit kan ook door ons gedaan worden. Het is net wat u zelf wilt. Alles is bespreekbaar. De boekhouding is de basis voor de jaarrekening en de belastingaangiftes. a

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 076-5961111 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voordelige all-in tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

Ervaren boekhoudkantoor

Wij zijn een administratiekantoor met veel ervaring.

Digitaal, persoonlijk of per post

Bij ons kunt u uw facturen aanleveren op de wijze die u het prettigst vindt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar onze service. Dit gesprek kan telefonisch of gezellig bij ons op kantoor. Bel 076-5961111 of vul het onderstaande formulier in.

Naam *
Fill out this field
Telefoonnummer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Menu