Hèt alternatief voor de dure accountant

In 2018 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de accountancy. De eerste jaren als salarisadministrateur en later als assistent-accountant. Vooral werkzaam geweest in het midden- en kleinbedrijf. Als assistent-accountant had ik een breed scala aan werkzaamheden. Het verzorgen van de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het samenstellen van fiscale aangiftes behoorde tot mijn takenpakket.

Als zelfstandige richt ik me op zzp’ers en mkb-ondernemers. Hierbij wil ik de cliënten volledig ontzorgen op administratief en fiscaal gebied al naar gelang de wens van de ondernemer. Tegen normale tarieven kunnen wij een pakket op maat aanbieden.

Daarnaast ben ik in het bezit van de officieel erkende beroepstitel Register Belastingadviseur (RB). Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor de belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om  hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en goed gevoel voor ondernemerschap.

Jochems Cijfers & Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Menu