Jochems Cijfers & Advies is uw partner voor al uw financiële vragen en uitdagingen

Jan Jochems:
“In 2018 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de accountancy. De eerste jaren als salarisadministrateur en later als assistent-accountant. Vooral werkzaam geweest voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Als assistent-accountant had ik een breed scala aan werkzaamheden. Het verzorgen van de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het samenstellen van fiscale aangiftes behoorde tot mijn takenpakket.
Ik richt ik me op ZZP’ers en MKB-ondernemers. Mijn dienstverlening pas ik aan op de wens van u als ondernemer en ik denk met u mee. Ik wil de ondernemer volledig ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.“

Jochems Cijfers & Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een Register Belastingadviseur (Jan Jochems). Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor MKB. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en goed gevoel voor ondernemerschap.

Ondersteuning nodig op financieel gebied?

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat Jochems Cijfers & Advies voor u kan betekenen.

Menu