Kosten boekhouder Breda

Bent u op zoek naar boekhouder in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Etten-Leur, Terheijden, Bavel, Ulvenhout of Rijsbergen? Dan bent u hier op het goede adres. Wij van Jochems Cijfers & Advies willen u graag helpen bij het boekhouden. Niet alleen voor boekhouden kunt u bij ons terecht, maar ook voor financieel en fiscaal advies kunt u bij ons terecht.

Het boekhoudkantoor in Breda

Ik richt me met Jochems Cijfers & Advies het meest op ZZP’ers en vooral op ZZP’ers  in de bouwsector.Ik richt me ook op MKB (eenmanszaken, VOF’s, BV’s). Op financieel gebied wil ik de ondernemers zoveel mogelijk ontlasten. Ik zorg ervoor dat de cijfers in orde zijn en de ondernemer moet kunnen ondernemen. Wij de cijfers, jij de plannen. Dat is onbezorgd ondernemen

Werkwijze van Jochems Cijfers & Advies

Om de tarieven laag te houden, probeer ik zoveel mogelijk financiële administratie digitaal te verwerken. De klant bepaalt wel tot hoever de digitale verwerking gaat. De klant mag zijn of haar administratie natuurlijk ook op papier afleveren.

Voor de volgende diensten kunt u bij mij terecht:

  • Financiële administratie
  • Jaarrekeningen & rapportages
  • Belastingen
  • Salarisadministratie
  • Fiscaal & financieel advies.

Ervaring van mij als boekhouder in Breda

Ik heb de opleiding Register Belastingadviseur afgerond en mijn administratiekantoor is een erkend RB-kantoor. Dit betekent dat u ook voor een pragmatisch advies op fiscaal gebied bij mij terecht kunt. En omdat ik bij het RB ben aangesloten en door mijn jarenlange werkervaring op een accountantskantoor, heb ik de kennis en kunde in huis van een accountantskantoor. Maar wel tegen lagere tarieven!

Wilt u een boekhouder of een belastingadviseur in regio Breda? Ik ben uw partner!

Wilt u meer over mij te weten komen? Vul dan het contactformulier in. a

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 076-5961111 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voordelige all-in tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

Ervaren boekhoudkantoor

Wij zijn een administratiekantoor met veel ervaring.

Digitaal, persoonlijk of per post

Bij ons kunt u uw facturen aanleveren op de wijze die u het prettigst vindt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar onze service. Dit gesprek kan telefonisch of gezellig bij ons op kantoor. Bel 076-5961111 of vul het onderstaande formulier in.

Naam *
Fill out this field
Telefoonnummer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Menu