Offerte administratiekantoor Breda

Als u een administratiekantoor nodig heeft voor u administratie, kunt u bij Jochems Cijfers & Advies terecht. Ik wil graag uw administratieve en fiscale puzzelstukjes op de juiste plaats leggen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Jochems Cijfers & Advies bevindt zich in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Etten-Leur, Terheijden, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen. Als u mij het administratiewerk door mij laat doen, heeft u zelf meer tijd om te doen waar u goed in bent . Met de juiste hulp profiteert u van een zo groot mogelijk belastingvoordeel.

Administratiekantoor in Breda

Jochems Cijfers & Advies focust zich het meest op het MKB (eenmanszaken, VOF’s, BV’s). Ook focust Jochems Cijfers & Advies zich het meest op ZZP’ers en vooral op ZZP’ers  in de bouwsector. De ondernemer wil ik zoveel mogelijk helpen op financieel gebied. Als de ondernemer kan ondernemen, zorg ik ervoor dat de cijfers in orde zijn. U de plannen, wij de cijfers. Dat is pas fijn ondernemen.

Werkwijze van Jochems Cijfers & Advies

Om de tarieven laag te houden, probeer ik zoveel mogelijk financiële administratie digitaal te verwerken. De klant bepaalt natuurlijk wel hoeveel er digitaal wordt verwerkt. Als de klant zijn of haar administratie op papier wilt komen afleveren kan dat natuurlijk ook nog. De klant bepaalt hoe de samenwerking eruit gaat zien.

Met de volgende diensten kan ik u helpen:

  • Financiële administratie
  • Belastingen
  • Fiscaal & financieel advies.
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen & rapportages

Mijn ervaring met administratie in Breda

Ik heb de opleiding Register Belastingadviseur afgerond en mijn administratiekantoor is een erkend RB-kantoor. Dit betekent dat u ook voor een pragmatisch advies op fiscaal gebied bij mij terecht kunt. En omdat ik bij het RB ben aangesloten en door mijn jarenlange werkervaring op een accountantskantoor, heb ik de kennis en kunde in huis van een accountantskantoor. Maar wel tegen lagere tarieven!

Als u een administratiekantoor zoekt die ook een offerte kan maken in regio Breda, dan ben ik uw partner!

Wilt u meer te weten komen over mij of over Jochems Cijfers en Advies, neem dan gerust contact met ons op. a

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 076-5961111 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voordelige all-in tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

Ervaren boekhoudkantoor

Wij zijn een administratiekantoor met veel ervaring.

Digitaal, persoonlijk of per post

Bij ons kunt u uw facturen aanleveren op de wijze die u het prettigst vindt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar onze service. Dit gesprek kan telefonisch of gezellig bij ons op kantoor. Bel 076-5961111 of vul het onderstaande formulier in.

Naam *
Fill out this field
Telefoonnummer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Menu