Offerte boekhouder Breda

Als u op zoekt bent naar een offerte boekhouder in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Etten-Leur, Terheijden, Bavel, Ulvenhout of Rijsbergen, dan kunt u bij Jochems Cijfers en Advies terecht. Ik van Jochems Cijfers & Advies wilt u graag helpen het boekhouden. Niet alleen voor boekhouden kunt u bij ons terecht, maar ook voor financieel en fiscaal advies kunt u bij ons terecht.

Administratiekantoor in regio Breda

Ik richt met het meeste op ZZP’ers en vooral op ZZP’ers  in de bouwsector. Daarnaast richt ik me ook op het MKB (eenmanszaken, VOF’s, BV’s). Ik wil de ondernemen graag ontlasten op financieel gebied. Als de ondernemer kan ondernemen, kan ik ervoor zorgen dat de cijfers in orde zijn. Ik de cijfers, u de plannen. Dat is onbezorgd ondernemen! Dat is onbezorgd ondernemen!

Werkwijze van Jochems Cijfers & Advies

Ik verwerk de financiële administratie zoveel mogelijk digitaal. Dat doe ik omdat ik dan de tarieven laag kan houden. De klant bepaalt wel tot hoever de digitale verwerking gaat. De klant mag natuurlijk altijd nog zijn of haar administratie op papier afleveren. De klant bepaalt hoe de samenwerking eruit gaat zien.

U kunt bij mij terecht voor de volgende diensten:

  • Financiële administratie
  • Jaarrekeningen & rapportages
  • Belastingen
  • Salarisadministratie
  • Fiscaal & financieel advies

Ervaring van mij als boekhouder in Breda

Ik heb de opleiding Register Belastingadviseur afgerond en mijn administratiekantoor is een erkend RB-kantoor. Dit betekent dat u ook voor een pragmatisch advies op fiscaal gebied bij mij terecht kunt. En omdat ik bij het RB ben aangesloten en door mijn jarenlange werkervaring op een accountantskantoor, heb ik de kennis en kunde in huis van een accountantskantoor. Maar wel tegen lagere tarieven!

Zoekt u een boekhouder of een belastingadviseur in regio Breda? Ik ben uw partner!

Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. a

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 076-5961111 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voordelige all-in tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

Ervaren boekhoudkantoor

Wij zijn een administratiekantoor met veel ervaring.

Digitaal, persoonlijk of per post

Bij ons kunt u uw facturen aanleveren op de wijze die u het prettigst vindt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar onze service. Dit gesprek kan telefonisch of gezellig bij ons op kantoor. Bel 076-5961111 of vul het onderstaande formulier in.

Naam *
Fill out this field
Telefoonnummer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Menu