Administratiekantoor Breda

Veel ondernemers denken dat het inschakelen van een administratiekantoor erg duur is en zonde is van het geld. Wat ze zich echter vaak niet realiseren is dat het erg veel tijd scheelt en in de meeste gevallen ook geld. Jochems Cijfers & Advies bevindt zich in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Etten-Leur, Terheijden, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen. Als u ons het administratiewerk door ons laat doen, heeft u zelf meer tijd om te doen waar u goed in bent . Met de juiste hulp profiteert u van een zo groot mogelijk belastingvoordeel.

Administratiekantoor in Breda

Met Jochems Cijfers en Advies focus ik me het meest op het MKB (eenmanszaken, VOF’s, BV’s). Ook focus ik me op ZZP’ers en vooral op ZZP’ers  in de bouwsector. Ik wil de ondernemer zoveel mogelijk helpen op financieel gebied. Als de ondernemer kan ondernemen, zorg ik ervoor dat de cijfers in orde zijn. U de plannen, wij de cijfers. Dat is pas fijn ondernemen.

Jochems Cijfers & Advies te werk gaat

Zoveel mogelijk financiële administratie probeer ik digitaal te verwerken. Als ik zoveel mogelijk digitaal werk, kan ik de tarieven laag houden. Het is wel zo dat de klant bepaalt hoeveel er digitaal wordt verwerkt. De klant kan natuurlijk ook nog zijn of haar administratie op papier afleveren. De klant bepaalt hoe de samenwerking eruit gaat zien.

Ik kan u helpen voor de volgende diensten:

  • Financiële administratie
  • Belastingen
  • Fiscaal & financieel advies.
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen & rapportages

Mijn ervaring met administratie in Breda

Ik heb de opleiding Register Belastingadviseur afgerond en mijn administratiekantoor is een erkend RB-kantoor. Dit betekent dat u ook voor een pragmatisch advies op fiscaal gebied bij mij terecht kunt. En omdat ik bij het RB ben aangesloten en door mijn jarenlange werkervaring op een accountantskantoor, heb ik de kennis en kunde in huis van een accountantskantoor. Maar wel tegen lagere tarieven!

Als u een administratiekantoor zoekt in regio Breda, ik ben uw partner!

Wilt u meer te weten komen over mij of over Jochems Cijfer en Advies, neem dan gerust contact met ons op. a

Gratis kennismakingsgesprek

Bel 076-5961111 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voordelige all-in tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

Ervaren boekhoudkantoor

Wij zijn een administratiekantoor met veel ervaring.

Digitaal, persoonlijk of per post

Bij ons kunt u uw facturen aanleveren op de wijze die u het prettigst vindt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar onze service. Dit gesprek kan telefonisch of gezellig bij ons op kantoor. Bel 076-5961111 of vul het onderstaande formulier in.

Naam *
Fill out this field
Telefoonnumer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Menu